Vi börjar terminen med ett prova på pass lördag 23/1 kl. 9.30-11.00. Då får du en introduktion till yoga-mindfulness och prova på rörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och. meditation. Kurser startar vecka 4. Se här.

Övningarna ger en lugn känsla inombords och gör kroppen smidig och stark. De hjälper att hantera stress som kan uppkomma i vardagen. Du kan delta antingen du är helt ny på yoga eller du har övat förut. Det finns ingen prestation. Vi fokuserar på närvaro och vi anpassar alla övningar efter varje individs rörlighet.

Passet sker online via Zoom. Du får hjälp att komma igång med Zoom om du önskar.

Varmt välkommen med din anmälan!
Bjud gärna med en vän!

Anmälan här.

I nyårstid kanske du reflekterar kring hur du vill att ditt liv ska se ut det nya året. Vilken väg vill du gå?

Oavsett vilken väg du väljer i ditt liv är grundförutsättningen för att du ska lyckas en god hälsa. Har du funderat något på hur du ska ta hand om din hälsa kommande år?

Yoga-mindfulness är en bra grund för att bygga en god hälsa, både för din kropp och för din själ. Du får en ökad kontakt med dig själv vilket gör att du lättare kan prioritera vad som är viktigt för dig i ditt liv. Du kan lättare hantera stress när du övar yoga-mindfulness och minska oroskänslor som kanske kan följa av den situation vi har med rådande pandemi. Din kropp blir också starkare och smidigare när du övar.

Du behöver också kombinera dina yogaövningar med motion, vila, god kost och vila. Allt detta pratar vi om under en kurs i yoga-mindfulness. Vi inspirerar varandra att göra vardagen lite mer harmonisk och glädjefylld genom olika övningar vi kan göra hemma.

Om du tycker det låter intressant är du varmt välkommen att delta på kurs!

Under början av januari har vi öppna yogapass där alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga.
Prova på pass 23/1 kl. 9.30-11.00.
Kurser startar vecka 4. All undervisning sker tills vidare online via Zoom.
Se all info här.

Hoppas vi ses för sköna, stärkande yogastunder!

Ge dig själv eller någon du tycker om en skön yogastund i jul!

Varför inte låta hela familjen få en skön yogastund tillsammans? Ni deltar hemma online och vi anpassar yogapasset efter era behov och önskemål. Yoga låter oss vara kreativa och lekfulla också, så förutom yogarörelser, avslappning och andningsövning, kan vi också tex göra quiz, pyssla, sjunga, dansa eller något annat som ni gillar att hitta på. Något som passar för hela er familj.

Vi erbjuder också presentkort där du kan välja om du vill ge bort ett PT-yoga pass, ett öppet yogapass eller en hel kurs.

Passa på att ge en stärkande julklapp för både kropp och själ!

Ibland är det svårt att hålla i sitt yogautövande själv. Därför erbjuder vi öppna yogapass under terminsuppehållet. Det passar också bra för dig som är nyfiken på yoga-mindfulness och vill prova på. Passen är anpassade så att både nya och vana elever kan delta och de ges online via Zoom.

Tisdagar 19.00-20.15
29/12, 12/1, 19/1

Söndagar 18.00-19.15
3/1, 10/1, 17/1
Pris 200 kr/gång

Du anmäler dig för varje gång. Se mer info här.

Välkommen till sköna yogastunder!

Nu är det dags för månadens prova på pass!

Lördag 21/11 kl. 9.30-11.00 kan du som är nyfiken på yoga-mindfulness få prova enkla övningar för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Övningarna stärker kroppen, gör den smidig och samtidigt ger dom ett lugn inombords och en ökad närvaro. Passar för alla. Vi anpassar övningarna efter varje persons rörlighet. Pris 100 kr.

Passet ges online via Zoom, så du deltar tryggt hemifrån. Du får hjälp att komma igång med Zoom om du behöver.

Varmt välkommen!

I en tid med Corona då det är lätt att känna oro både över sin hälsa och sitt arbete kan yoga-mindfulness hjälpa dig att stilla tankar som skapar stress. Du får möjlighet att stärka din hälsa på olika sätt så du blir mer motståndskraftig. Ge dig själv möjligheten att öva! Själv hemma eller tillsammans med oss!

Vi ger nu all undervisning online en tid framöver för att hjälpa till att hindra smittspridningen. Du deltar tryggt hemma via Zoom. Det är en enkel plattform att använda och du får hjälp att komma igång om du behöver.

Alla yogapass har också nu drop in både för nya och vana deltagare. Du behöver dock anmäla dig först. Se info här.

Hoppas vi ses online för sköna yogastunder!

Välkommen till en dag då du kan finna stillhet i dig själv och få inspiration att stärka din hälsa på olika sätt!

Vi gör yogarörelser, promenerar, andningsövningar, meditation – och inte minst vila, avslappning och bara vara tid. Du får möjlighet att träffa andra personer med intresse av yoga-mindfulness. Du tar med egen lunch eftersom det är Corona tid. Frukt och te bjuder vi på. Pris 940 kr. Endast ett fåtal platser.

De tidigare heldagarna vi haft har varit mycket uppskattade! Att få vara i lugn en hel dag gör gott för både kropp och själ. Varmt välkommen att delta!

Känner du dig ibland stressad och splittrad? Svårt med koncentrationen?
Meditation hjälper både sinnet och kroppen att slappna av, så du kan komma till ro och få uppleva en lugn känsla inom dig själv. Det gör så att du får lättare att koncentrera dig och komma till närvaro.
Tisdag 27/10 kl. 19.15-20.15  har du möjlighet att komma till en introduktion till meditation. Vi gör två grundläggande meditationer och några enkla stretchövningar däremellan. Ingen förkunskap krävs.
Du kan komma till Yoga-mindfulness centrum eller delta online via Zoom. Om du är intresserad kan du sedan fortsätta på en kurs som är samma tid 8 veckor.
Pris 100 kr
Varmt välkommen!
Info och Anmälan:
Pia Karlsson
Info@halsaochliv.se
076-811 93 82

Varmt välkommen till höstens andra kursomgång!

När hösten kryper närmare inpå kanske det skulle vara skönt att komma till ro och stillhet med yoga-mindfulness?

Vi startar vecka 44 med grundkurs, meditation och fortsättningskurs, vecka 46 startar ännu en lite kortare grundkurs. Se all information om kurserna här.

Du stärker dig både fysisk, psykiskt och själsligt genom rörelser för kroppen, avslappning, andningsövningar och meditation. Vi pratar också om olika delar inom yogan som blir till inspiration för att öva. Det skönaste som många upplever är att det inte finns någon prestation. Du får öva efter dina förutsättningar, därför passar det för alla. Vi har stor fokus på närvaro i alla övningar.

Hoppas vi ses för sköna yogastunder tillsammans!

Nu är det snart dags för månadens prova på pass!

Söndag 18/9 kl. 9.30-11.00 kan du som är nyfiken på yoga-mindfulness komma och prova enkla övningar för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Övningarna stärker kroppen, gör den smidig och samtidigt ger dom ett lugn inombords och en ökad närvaro. Passar för alla. Vi anpassar övningarna efter varje persons rörlighet. Pris 100 kr.

Passet ges på Yoga-mindfulness centrum och online via Zoom. Kom ihåg att anmäla dig!

Varmt välkommen!