Gravidyoga

Välkommen till en omtyckt kurs!
Vi börjar söndag 26/1 kl.17.30-19.00 och träffas 6 gånger. Deltagare som varit med tidigare har varit mycket hjälpta av yoga-mindfulness övningarna. Speciellt har de haft nytta av att kunna andas medvetet när värkarna har kommit och för att kunna hantera stress och oro. Vi gör övningar speciellt anpassade för gravida som stärker framför allt ben, bäcken och rygg. Vi gör andningsövningar och meditation. Du får möjlighet att komma nära både dig själv och ditt barn. Du kan också knyta kontakt med andra blivande mammor. Välkommen med din anmälan!

Dags att anmäla sig!

Välkommen till vårterminens första prova på pass vecka 3:
tisdag 17.00-18.30
lördag 9.30-11.00

Kurser startar vecka 4. Det blir senioryoga, morgonyoga, grund/fortsättnings grupper och förhoppningsvis  gravidyoga och yoga för mor och bebis. Privata pass kan du också boka där du får individuell handledning. Du som vill sprida yoga-mindfulness till din förening eller till din arbetsplats  är välkommen att ta kontakt för mer information. Läs mer om kurserna här.

Varmt välkommen till en ny termin med yoga-mindfulness!

Vilken väg vill du gå?

Nytt år och nya möjligheter!

Vid nytt år tänker vi ofta på hur vad vi kan göra annorlunda i våra liv för att må bättre eller för att vi ska kunna uppnå det vi önskar. Yoga-mindfulness övningar hjälper dig att stärka din hälsa, hitta glädje och harmoni i livet och att komma närmare till dig själv, så att du lättare kan prioritera och välja det som är bra för just dig. Att öva en stund idag skulle kunna vara en bra början!

Yoga-mindfulness förmiddag

Idag har vi haft en skön yogastund som avslutning på 2019 och som en god start inför 2020. Vi pratade om hur vi använder yoga-mindfulness i våra vardagliga liv och hur yogas olika delar kan hjälpa oss att öka vårt välmående. Vi avslutade med te och fruktstund. Tack till alla som deltog!

Stort tack!

God Jul!

Stort tack till alla som på något sätt tagit del av yoga-mindfulness denna termin. Vi blir fler och fler som upptäcker att yoga-mindfulness kan ge ökat välmående till våra liv. Kom ihåg att också under terminsuppehållet göra några yoga-övningar då och då. Den 30 december har vi en förmiddag med yoga-mindfulness där vi också pratar om hur vi kan stärka vår hälsa under 2020, se https://www.halsaochliv.se/schema-och-priser/

Ha nu en riktigt fridfull juletid!

Julträff i Habo med Bikash Acharya

I helgen hade vi den årliga julträffen i Habo. Yoga-mindfulness lärare från olika delar av landet höll i yogapass, vår lärare Bikash Acharya undervisade och höll i meditation,vi lagade god vegetarisk mat, promenerade och lekte med barnen. Vi hade ett mycket fint luciatåg med lucia, tärnor, tomtar, en kotte och blomsterflickor. Det var mycket uppskattat! Det var en fin och inspirerande helg. Hoppas vi ses där nästa år!

Yoga-mindfulness 30 december

Låt ett skönt yogapass med kroppsrörelser, avslappning, andningsövning och meditation får avsluta det gångna året. Vi blickar framåt mot nästa år och pratar om hur yoga-mindfulness kan vara ett sätt att hitta harmoni, glädje och livskraft i vår vardag. Te med något gott till ingår.

Tid 9.30-12.00
Pris 250 kr
Plats Yoga-mindfulness centrum

Varmt välkommen!

Hälsar Pia och Carolina

Anmäl dig till Pia Karlsson, info@halsaochliv, 076-811 93 82

 

Yoga i advenstider

Ge dig själv tid att stilla dig med en stunds yoga i advenstider. Mycket julförberedelser pågår och kanske är du en av dem som känner stress över allt som ska ske. Advent och jul kommer med frid och glädje. Stilla dig och se vad som är viktigt och vad du kan minska på, så du kan njuta av den frid och glädje som advents- och juletid vill ge.