Prova på pass

Lördag 13/6 kl. 9.30-11.00 är det dags för månadens prova på pass i yoga-mindfulness. Du får en introduktion, prova på enkla rörelser för kroppen, andningsövning och avslappning. Passet passar för alla, både vana och ovana utövare av yoga då vi anpassar rörelserna efter varje individ. Ta med en vän och kom!

Du som vill delta på Yoga-mindfulness centrum är välkommen dit. Det finns endast ett fåtal platser i Corona tider, så anmäl dig i tid! Du kan också delta online via Zoom.

Varmt välkommen!

Yoga online fortsätter

Yoga-mindfulness online har lockat nya deltagare att prova på yoga. Det är jätteroligt!
Och att det kan fungera så bra! Någon deltagare har sagt att det känns nästan som att man är med i yogastudion.
Så klart har man annat omkring sig, kanske ljud från övriga familjen eller en katt framför kameran. Andra saker än när man är i yogastudion kan hända 🙂 Det har ändå gått bra att hitta sig ett utrymme där det går bra att öva.

Vi fortsätter fyra veckor till:

måndagar 19.00-20.15  nya deltagare
tisdagar     19.15-20.30  gamla deltagare

Onsdagar 19.00-20.30  träffas vi på Yoga-mindfulness centrum. Det finns platser kvar där också – endast ett fåtal deltagare i Coronatider.

Se mer info Om kurserna

Yoga-mindfulness prova på

Lördagen den 16/5 hålls månadens prova på pass på Yoga-mindfulness centrum och sänds även digitalt via Zoom. Så du kan komma och vara med på plats eller välja att delta hemma!

En skön stund för att stilla oroande tankar och komma till ro i dig själv. Du stärker samtidigt din kropp. Introduktion till yoga-mindfulness, avslappning, andningsövning och eventuellt en kort meditationsstund. Du deltar på dina egna villkor, övningarna kan anpassas efter din rörlighet. Det är det som är det fina med yoga-mindfulness!

Anmälan till Pia Karlsson
info@halsaochliv.se
076-811 93 82

Varmt välkommen!

Online – prova på!

Under tiderna med Corona erbjuder vi nu yogapass online via Zoom. Yoga-mindfulness kan hjälpa till att stilla oro och tankar som skapar stress, samtidigt som det stärker kroppen så du blir mer motståndskraftig. Om du inte har övat yoga förut är det ett bra tillfälle att börja nu!

Du är välkommen till ett prova på pass måndagen den 11/5 kl. 19.00-20.15 online via Zoom.

Du får en introduktion till yoga-mindfulness, prova på enkla yogarörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och eventuellt en meditation. Stor fokus på närvaro och utan prestation. Alla kan delta eftersom övningarna kan anpassas efter varje individs rörlighet.

Du är hemma och behöver inte ge extra tid att ta dig någonstans. Ge dig själv möjligheten att prova på!

Anmälan till Pia Karlsson
info@halsaochliv.se
076-811 93 82

Närvaro

Sitt stilla en stund och andas in, andas ut. Du stillar tankar som skapar oro och stress.

När Coronaviruset tar stor plats i allas liv och vi blir påverkade på olika sätt har vi stor hjälp av att kunna stilla oss och komma till närvaro i stunden som är just nu. Sitt, stå eller ligg, känn kontakten mot underlaget och närvaro in i din kropp. Följ ditt andetag. Fokusera bara på din andning en liten stund. Andningen har du alltid med dig. Du kan göra övningen var som helst och när som helst.

Lycka till!

Glädje och välmående

I den svåra tid som råder är det viktigt att också fokusera på det som ger glädje och livskraft. Vad ger dig glädje idag? Vad skulle få dig att må bra just idag?

Online!

Att öva yoga-mindfulness tillsammans online visade sig igår fungera mycket bra! Över all förväntan. Alla deltagare var mycket nöjda och en smula förvånade över hur bra det gick.

Det är många som av olika anledningar inte kan komma till Yoga-mindfulness centrum just nu i tiderna som råder med coronavirusets framfart. Därför erbjuds nu yogapass online tisdagar 19.15-20.30. Passet är för dig som tidigare har övat yoga-mindfulness. För dig som är ny går det bra att boka PT-yoga online. Om intresse finns kan fler pass komma att sändas på andra tidpunkter. Varmt välkommen med din anmälan!

Nya kursstarter – online och i yogastudion

Vecka 15 startar de nya kurserna.

För att alla ska kunna fortsätta med yoga-mindfulness även under  coronavirusets framfart så håller vi yogapass online tisdagar 19.15-20.30. I den gruppen kan du som gått kurs tidigare delta. Drop in fungerar också fint.

Vi håller grund/fortsättningskurser igång som vanligt i yogastudion tisdagkvällar 17.00-18.30 och onsdagar 19.00-20.30. Det går också bra att komma på drop in, viktigt med anmälan först. Det blir färre antal deltagare i grupperna än vanligt för att vi ska ha gott om utrymme mellan varandra. Du som är frisk och symptomfri är varmt välkommen att delta.

PT-yoga, privata yogapass som liknar personlig träning går bra att boka både i yogastudion och online, även för dig som inte övat yoga-mindfulness tidigare. Rabatterat pris hela våren! Nu 600 kr/tim istället för 800 kr/tim!

Se info om priser och tider här:https://www.halsaochliv.se/schema-och-priser/

Varmt välkommen med din anmälan!

Prova på pass

På lördag 21/3 är månadens prova på pass kl. 9.30-11.00. Du som är frisk och symptomfri är varmt välkommen att delta! Det blir introduktion till yoga-mindfulness, övningar för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Vi fokuserar på närvaro, utan prestation och övningarna anpassas efter varje deltagare så alla kan delta. Du som tidigare gått kurs och vill få ny inspiration är också välkommen att delta, likaså du som går kurs nu och vill ta igen ett pass när du varit borta.

Tipsa någon du känner och kom tillsammans för en skön yogastund!

Anmälan till Pia Karlsson, 087-811 93 82, info@halsaochliv.se