Vårens kurser

I januari vecka 3 är du välkommen att komma och prova yoga-mindfulness kostnadsfritt. Mjuka rörelser som stärker kroppen och stillar tankar, så du kan hitta ett lugn inom dig själv. Vi gör andningsövning och meditation. Passar för alla oavsett ålder och tidigare erfarenhet av yoga.

Tisdag   17.00-18.30
Onsdag  19.00-20.30
Lördag   9.30-11.00

Vecka 4 börjar kurserna igen. Se Om kurserna – schema och priser för mer information eller klicka här för pdf:
Inbjudan VT 2019.

Prova på pass yoga-mindfulness

Välkommen till ett prova på pass i yoga-mindfulness!

Ge dig själv en stunds stillhet och ro i adventstider. Under detta pass får du prova kroppsövningar, andningsövning och meditation. Alla kan delta då rörelserna anpassas efter varje individ. Det finns ingen prestation. Stor fokus på närvaro i alla övningar, som stärker kroppen och ger en känsla av lugn inombords.

Lördag 8/12 9.30-11.00 Yoga-mindfulness centrum, Stengatan 82 i Södertorn.

Kom ihåg att anmäla dig!

Introduktion för Slimos löpargrupp

Idag har Slimos löpargrupp fått introduktionspass i yoga-mindfulness. Yoga-mindfulness centrum var fullt och det var härligt!
Som löpare kan du ha många fördelar att komplettera din träning med yoga-mindfulness, antingen du är glad motionär eller inriktad på att tävla.

Övningarna stärker och sträcker ut kroppen, så den blir mer rörlig i ditt löpsteg.
Andningen förbättras och din lungkapacitet ökar vilket du kanske kan märka på att uthålligheten stärks.
Du får en ökad koncentration och närvaro – löpningen blir mer njutningsfull!

Dessutom tar yogaövningarna hand om din totala hälsa, vilket du kan komma att märka både som löpare och i ditt vardagsliv. Stresskänslor blir mer hanterbara och du kan hitta ett lugn inom dig själv.

Hör av dig om det låter intressant!

Prova på pass

Lördag 29 september är du välkommen till ett kostnadsfritt prova på pass där du får göra enkla, mjuka rörelser för kroppen, andningsövning och meditation. Kroppen blir starkare och sinnet lugnare. Alla är välkomna, nya och gamla deltagare. Kl. 9.30-11.00 på Yoga-mindfulness centrum, Stengatan 82 i Södertorn.

Välkommen på mor och bebis yoga

Vi välkomnar fler deltagare till mor och bebis yogan på onsdagar 9.30-11.00!

Mamma får sträcka ut och stärka upp kroppen. Bebis får sång, något som främjar deras språkutveckling. Avslappning, andningsövning och meditation ingår också. Övningarna görs beroende på hur bebis mår och vill ha det just i stunden. För många är det skönt att bara komma till den lugna yogalokalen och slappna av.

Gravid yoga

Gravidyoga gruppen är nu igång. Lugna, sköna rörelser som stärker hela kroppen, framför allt bäcken och rygg. Det blir då lättare att röra sig under graviditeten och det underlättar vid förlossningen. Vi gör andningsövningar och meditation. Allt för att komma närmare sig själv och sitt barn. Det går bra att börja i gruppen när som helst. Första gången prova på. Välkommen!

Prova yoga-mindfulness

Lördag 1 september är du välkommen till ett kostnadsfritt prova på pass där du får göra enkla, mjuka rörelser för kroppen, andningsövning och meditation. Kroppen blir starkare och sinnet lugnare. Alla är välkomna, nya och gamla deltagare. Kl. 9.30-11.00 på Yoga-mindfulness centrum, Stengatan 82 i Södertorn.

Yoga-mindfulness hösten 2018

Nu är det dags att anmäla sig till höstens kurser! Hela kursutbudet hittar du under Om kurser, där du också kan läsa mer om varje kurs. Det erbjuds grund/fortsättningskurs, senioryoga, gravidyoga och yoga för mor och bebis.

Måndag 20/8 är det prova på för seniorer kl. 10.00-11.30 och tisdag 21/8 kl. 17.00-18.30 är det prova på för grundkurs. Om du är intresserad av gravidyoga eller mor/bebis går det bra att komma första gången och prova, även under pågående kurs.

Varmt välkommen!

Yoga-mindfulness festival Munsö Stockholm

Varmt välkommen till en härlig festival för hela familjen, nu för 6:e året! 25 och 26/8, 11-16:00. Vegetarisk mat tillagad direkt från trädgården. Prova Yoga-mindfulness övningar – Lyssna på föredrag om hälsa, yogalivsstil och aktuell forskning. Yoga-baserad hälsokonsultation. Musik – Trädgårdsvandring – Utställning och försäljning av konsthantverk, grönsaker och frukt. Skapande aktiviteter för barn och vuxna. Cafe & Galleri. Njut av en dag i närvaro och inspiration! Inträde 50 kr, barnen gratis. Nära till buss 311/312 hpl Farmen. För program och mer info se http://www.ostanlid.se/festival/