Yoga-mindfulness heldag

I lördags hade vi en hel dag i yoga-mindfulness anda. Vi gjorde yogarörelser, promenerade, övade på andning, mediterade, vilade mycket och hade samtal kring hur vi kan vårda vår hälsa på olika sätt.

Dagen gav avslappning och ny energi att fortsätta öva yoga-mindfulness och att komma igång igen efter uppehåll. Det var en påminnelse om hur skönt det känns efter yogautövande.

Vi planerar nu att ha en heldag till i november. Hoppas vi ses då!

Prova på yoga-mindfulness

Söndag 27/9 kl. 9.30-11.00 har vi månadens prova på pass på Yoga-mindfulness centrum och online via Zoom.

Du som är nyfiken på yoga-mindfulness har möjlighet att prova om det kan passa för dig. Du som har varit med tidigare och vill hitta ny inspiration för yogautövande i ditt liv är också varmt välkommen. Du som går kurs och vill ta igen ett förlorat pass deltar utan kostnad i mån av plats.

Pris 100 kr som enklast betalas via swish.

Bjud gärna med en vän, partner, kollega eller någon annan du vill visa yoga-mindfulness! Det är roligt om vi blir fler som få upptäcka yogans positiva effekter.

Varmt välkommen!

Hälsa för nyanlända kvinnor

Vi har åter haft besök av en grupp nyanlända kvinnor från Kalejdo. Vi gjorde sköna yogaövningar som stärker både kropp och själv. Temat för gruppen är denna vecka hälsa och då fick de prova på yoga-mindfulness, vilket är jätteroligt! Yoga-minfulness är en ju bra grund att stå på när vi vill stärka och bibehålla en god hälsa.

Kaledjo är ett samarbete mellan OliviA Oskarshamns internationella kvinnoförening och Oskarshamns kommun där nyanlända kvinnor får träffas under några veckor och lära sig mer om svenska samhället och praktisera svenska språket.

Tack för besöket och välkommen åter!

Start för en till grundkurs

På söndag 6/9 startar en till grundkurs. Eftersom tisdagsgruppen är fullbokad och flera är intresserade och nyfikna på yoga-mindfulness startar vi nu en grundkurs till, vilket är jätteroligt!
Kursen hålls söndagar 18.00-19.30 med start nu på söndag 6/9. Priset är 1500 kr för 8 gånger. Online och på Yoga-mindfulness centrum.
Om du vill prova på innan du bestämmer dig för att gå hela kursen går det bra nu på söndag bara det finns platser kvar. Priset för det är 100 kr.
Varmt välkommen!

Meditation – ny kurs!

Ny kurs för hösten!

Meditation hjälper dig att stilla sinnet och tankar som rör sig. Tankar kan skapa stress och göra att du känner dig spänd. Meditationen hjälper dig att slappna av. Tankarna tar också din uppmärksamhet bort från det som pågår för stunden. Genom att meditera stillar du tankarna och kan komma till en ökad närvaro i ditt liv. Meditation är därför ett sätt att finna sinnesro.

På meditationskursen gör vi två olika grundläggande meditationer och däremellan några enkla stretchövningar. Passar för både för dig som är ny och för dig som mediterat förut.

Tisdagar 19.15-20.30. Pris 1200 kr/8 gånger. Du kan delta på Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom.

Varmt välkommen!

Stort intresse för yoga-mindfulness!

Tisdagens grundkurs är fullbokad! Eftersom det är flera som vill delta kommer vi att starta upp en kurs till, där det finns platser kvar.

Yoga-mindfulness ger en möjlighet att slappna av och komma till ro i dig själv, öka ditt välbefinnande och stärka din hälsa kroppsligt, mentalt och själsligt. Ge dig själv en present i höst och delta på en kurs!

Anmäl gärna ditt intresse! Dag och tid är ännu ej bestämt, men kommer snart.

Dags att anmäla sig!

Nu är det dags att du anmäler dig om du vill vara med på kurs i höst. Vi kommer att ha grundkurs och fortsättningskurs och en meditationskurs. Kurserna startar vecka 35. Se här för tider och mer info.

Prova på pass erbjuds innan kursstart lördag 22/8 9.30-11.00 och söndag 23/8 18.00-19.30

Som vanligt kan du boka PT-yoga, individuella yogapass där övningarna anpassas helt efter vad du behöver. Du kan boka tid med dina kompisar, din förening eller för ditt företag.

Varmt välkommen!

Yoga-mindfulness i sommar

Fortsätt ditt yogautövande även på sommaren! Eller varför inte börja nu och skapa en ny vana om du inte har provat förut? Du stärker din hälsa fysiskt, psykiskt och själsligt när du utövar yoga. Du hittar lugn och ro i dig själv och stresskänslor minskar. Du lär dig övningar du kan ha glädje av i ditt vardagliga liv.

Nu kan du vara med vart du än befinner dig då passen sänds online via zoom. Du kan också komma till Yoga-mindfulness centrum och delta där. Passen är anpassade för att passa alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

Det kostar 150 kr/gång som enklast betalas via swish. Kom ihåg att anmäla dig.

Tisdagar  19.15-20.30
23/6, 30/6        7/7, 14/7, 21/7, 28/7          4/8, 11/8

Varmt välkommen!

Fira internationella yogadagen

Välkommen att fira Internationella yogadagen med oss!
Den 21 juni hyllar människor över hela världen yogan. Dagen är instiftad av FN på initiativ av Indiens premiärminister Narendra Modi för att sprida yoga, hälsa och välmående till fler människor. Var med och fira du också! Ägna en stund åt yogan denna dag. Vi har pass online via Zoom 9.30-10.30. Välkommen med din anmälan!

Prova på pass

Lördag 13/6 kl. 9.30-11.00 är det dags för månadens prova på pass i yoga-mindfulness. Du får en introduktion, prova på enkla rörelser för kroppen, andningsövning och avslappning. Passet passar för alla, både vana och ovana utövare av yoga då vi anpassar rörelserna efter varje individ. Ta med en vän och kom!

Du som vill delta på Yoga-mindfulness centrum är välkommen dit. Det finns endast ett fåtal platser i Corona tider, så anmäl dig i tid! Du kan också delta online via Zoom.

Varmt välkommen!