Söndagen den 26/9 kl. 9.30-11.00 har vi månadens prova på pass i yoga-mindfulness. Du har då möjlighet att komma och prova enkla, mjuka yogarörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Du får en introduktion till yoga-mindfulness.

Övningarna ger stillhet i kropp, själ och sinne. De passar för såväl vana som ovana yogautövare. Eftersom vi anpassar övningarna efter varje individs förutsättning så kan alla delta.

Om du sedan vill fortsätta finns möjlighet att boka privata yogapass eller vara med i en grupp.

Varmt välkommen!

Denna vecka är du välkommen att prova på yoga-mindfulness!

Vi börjar med ett prova på pass på Yoga-mindfulness centrum tisdag 17/8 kl.17.00-18.30. Passet sänds också live via Zoom. Pris 100 kr. Anmäl dig här.

På söndag 22/8 gästar vi Röda Stugan. Då kommer vi att presentera vår verksamhet och  du har möjlighet att prova på några enkla yoga-mindfulness övningar. Det är jag, Pia Karlsson, som leder övningarna och vid min sida har jag Lena Jacobsson som har varit med på kurserna och övat yoga-mindfulness i många år. Ställ dina frågor till oss och låt dig inspireras till en sund och hållbar livsstil!

Röda Stugan är en gårdsbutik som ligger i Lagmanskvarn. De säljer kreativt skapade hantverk och inredning för hem och trädgård. De har också utställningar och gäster. Se deras hemsida här.

Kom gärna och besök oss!

Yoga-mindfulness Pia Karlsson

Välkommen till en ny termin med yoga-mindfulness!

Vi startar som vanligt med ett prova på pass där du som inte har övat yoga-mindfulness tidigare har möjlighet att komma och testa ifall det är något som kan passa för dig. Du får en introduktion, sen vi gör enkla, mjuka rörelser som anpassas efter just din kropp, andningsövning, avslappning och meditation. En stund att må bra helt enkelt.

Tisdag 17/8 kl. 17.00-18.30

Pris 100 kr. Passet ges på Yoga-mindfulness centrum och samtidigt online via Zoom. Bjud med en vän och kom! Anmäl dig här.

Kursstart 1 vecka 34 – se hela utbudet här.

Östanlid yoga-mindfulness festival

Varje år sista helgen i augusti ordnar kollegor på Östanlid hälsogård ute Ekerö i Stockholm en festival för hela familjen. Det bjuds på yoga, musik, trädgårdsvandring, god vegetarisk mat tillagad direkt från grönsakslandet, föreläsningar och annat trevligt. Kika gärna in på hemsidan för mer information, Östanlid

I år är festivalen den 28 och 29 augusti. Du behöver anmäla dig för att delta, den är Corona anpassad även i år.

Varmt välkommen!

På lördag 24/7 skulle vi vara gäst hos Röda Stugan. Det evenemanget är inställt och vi återkommer med nytt datum senare.

Ha en fortsatt skön sommar!

Glad sommar! 🌞
Nu har vi ett uppehåll med yogagrupper för lite skön sommarledighet. Pt-yoga kan du boka igen vecka 29. Information om start för grupper återkommer.
 
Lördag vecka 29, den 24 juli, gästar jag Röda stugan tillsammans med en kursdeltagare som övat yoga-mindfulness en lång tid och som gjort den till en del av sin vardag. Vi ska ge information om yoga-mindfulness och det kommer finnas möjlighet att prova på enkla yogaövningar som stretching och närvaroövning.
 
Bjud gärna med en vän och kom och besök oss! Då blir vi glada!
 
Röda Stugan ligger i Lagmanskvarn och startade sin verksamhet förra året. Det är en gårdsbutik som erbjuder kreativt skapande hantverk för hem och trädgård. Deras skaparlust syns och känns i produkterna de tillverkar. De har ett program under sommaren med olika aktiviteter och gäster. Väl värt ett besök, gärna när vi är där 😉 Kika in på hemsidan för inspiration https://www.xn--rdastugan-07a.se/startsida
 
Nu önskar jag dig en glad och skön sommar!
Yoga finns för dig hela tiden. Ge tid för övning och öka ditt välbefinnande.

Välkommen att hylla yogans dag med oss!

Måndag 21 juni firar vi Internationella yogadagen med människor över hela världen. Dagen är instiftad av FN för att sprida hälsa och välmående till fler människor. Initiativtagare till dagen är Indiens premiärminister Narendra Modi.

Du kan delta på yogapass:

9.30-10.30
Online eller på Yoga-mindfulness centrum. Anmälan här.
18.00-19.00
Online. Anmälan till info@YogabyRonia.se

Denna dag firar vi så det kostar inget!

Varmt välkommen!

Även när kvällarna är ljusa och trädgårdsarbete tar vid kan det vara skönt att få stilla sig en stund och komma till ro i kropp och själ. Det ökar din närvarokänsla, så du verkligen kan vara i det som sker och uppleva den vackra tid vi har just nu.

Tisdagar 19.00-20.15 för dig som inte varit med på yoga-mindfulness tidigare

Onsdagar 19.00-20.15 för vana yoga-mindfulness utövare

Priset är 180 kr/gång. Du kan också välja att komma 5 gånger för 800  kr. Vi ses på Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom. Anmälan krävs.

Varmt välkommen!

På efterfrågan börjar nu en förmiddagskurs i yoga-mindfulness. Vi träffas 6 torsdagar med början den 6 maj kl. 9.00-10.30. Vi går igenom olika yogaövningar för kroppen, avslappning, andningsövningar och meditation. Du kan hitta lugn och stillhet inombords och stärka din kropp när du övar. Det finns ingen prestation, utan du övar efter din förutsättning med stor fokus på närvaro.

Vi har endast 4 platser på Yoga-mindfulness centrum pga Corona. Vi sänder samtidigt online via Zoom, så du kan delta tryggt och säkert hemifrån om du vill.

Varmt välkommen!

Välkommen till en stunds skön yoga!
Vi gör övningar som hjälper att hitta inre ro i en kanske stressig vardag och som stärker kroppen på olika sätt. Kroppsrörelserna är enkla och fokus ligger på närvaro där du övar efter dina förutsättningar. Vi gör också avslappning, andningsövning och meditation.

Lördag 24/4 kl. 9.30-11.00

Du kan delta på Yoga-mindfulness centrum, där det finns ett fåtal platser, eller deltar du hemma online via Zoom. Du får all info du behöver när du anmäler dig här.

Hoppas vi ses!