yoga mindfulness online

Låt inte Corona hindra dig från att utöva yoga-mindfulness!
Tvärtom är det ett bra sätt att komma till lugn och ro i en tid som kan kantas av oro. Du får en stabil grund att stå på när du utövar yoga-mindfulness. Så fortsätt öva – eller börja nu!

På grund av rådande restriktioner angående Corona tar vi endast emot ett fåtal elever på Yoga-mindfulness centrum. Alla yogapass sänds online via Zoom, så du kan delta tryggt hemifrån. Vi är noga med att hålla avstånd, tvätta våra händer och vi tar med egen yogamatta, filt och kudde. Har du ingen yogamatta tar du med ett lakan att lägga på en matta du kan låna av oss.

Läs om alla yogapass och kurser här.

Varmt välkommen!

God fortsättning på det nya året!

Vi startar vårterminen med öppna yogapass. De passar för alla, vana och ovan yogautövare. Passa på att ta hand om dig lite extra så här i början av året. Ta gärna med en vän och kom! Kom ihåg att anmäla er först bara.

Tisdagar 12/1 och 18/1 kl. 18.00-19.15
Onsdagar 13/1 och 19/1 kl. 18.00-19.15

Pris 200 kr som enklast betalas via swish vid anmälan. På Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom.

Varmt välkommen!

Nu vill vi tacka för året och önska er alla en riktigt God Jul!

Öva hemma på egen hand – kom ihåg att det är bättre att öva lite än att inte öva alls 🙂

Vi erbjuder öppna pass i januari som passar för alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Pris 200 kr. Du kan delta på Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom.

Tisdagar 11/1 och 18/1 kl. 18.00-19.15
Onsdagar 12/1 och 19/1 kl. 18.00-19.15

Kursstarter vecka 4

Prova på lördag 22/1 kl. 9.30-11.00

Se info om vårterminen här.

Varmt välkommen!

Sista prova på passet för denna termin hålls söndag 5/12 kl. 9.30-11.00 på Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom. Du har då möjlighet att få en introduktion till yoga-mindfulness, prova på rörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Du kan vara med antingen du är van eller ovan vid yoga, vig eller ovig, gammal eller ung. Pris 100 kr.

Hoppas vi ses! 🙂

När hösten kommer kan det vara skönt att ta hand om sig lite extra. Det är en tid för stillhet och vila. Då passar det bra att komma på kurs i yoga-mindfulness! Vi kan ta emot fler personer på Yoga-mindfulness centrum nu igen. Kurserna sänds också digitalt via Zoom, så möjligheten finns fortfarande att delta hemifrån.

Lördag 23/10 kl. 9.30-11.00 prova på för nya och vana yogadeltagare. Pris 100 kr.

Onsdag 20/10 kl. 19.00-20.30 fortsättning
Söndag 24/10 kl. 18.00-19.30 grund
Tisdag 26/10 kl. 17.00-18.30 grund

Vi träffas 8 gånger. Priset är 1500 kr.

Varmt välkommen! Sprid gärna vidare 🙂

Söndagen den 26/9 kl. 9.30-11.00 har vi månadens prova på pass i yoga-mindfulness. Du har då möjlighet att komma och prova enkla, mjuka yogarörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Du får en introduktion till yoga-mindfulness.

Övningarna ger stillhet i kropp, själ och sinne. De passar för såväl vana som ovana yogautövare. Eftersom vi anpassar övningarna efter varje individs förutsättning så kan alla delta.

Om du sedan vill fortsätta finns möjlighet att boka privata yogapass eller vara med i en grupp.

Varmt välkommen!

Denna vecka är du välkommen att prova på yoga-mindfulness!

Vi börjar med ett prova på pass på Yoga-mindfulness centrum tisdag 17/8 kl.17.00-18.30. Passet sänds också live via Zoom. Pris 100 kr. Anmäl dig här.

På söndag 22/8 gästar vi Röda Stugan. Då kommer vi att presentera vår verksamhet och  du har möjlighet att prova på några enkla yoga-mindfulness övningar. Det är jag, Pia Karlsson, som leder övningarna och vid min sida har jag Lena Jacobsson som har varit med på kurserna och övat yoga-mindfulness i många år. Ställ dina frågor till oss och låt dig inspireras till en sund och hållbar livsstil!

Röda Stugan är en gårdsbutik som ligger i Lagmanskvarn. De säljer kreativt skapade hantverk och inredning för hem och trädgård. De har också utställningar och gäster. Se deras hemsida här.

Kom gärna och besök oss!

Yoga-mindfulness Pia Karlsson

Välkommen till en ny termin med yoga-mindfulness!

Vi startar som vanligt med ett prova på pass där du som inte har övat yoga-mindfulness tidigare har möjlighet att komma och testa ifall det är något som kan passa för dig. Du får en introduktion, sen vi gör enkla, mjuka rörelser som anpassas efter just din kropp, andningsövning, avslappning och meditation. En stund att må bra helt enkelt.

Tisdag 17/8 kl. 17.00-18.30

Pris 100 kr. Passet ges på Yoga-mindfulness centrum och samtidigt online via Zoom. Bjud med en vän och kom! Anmäl dig här.

Kursstart 1 vecka 34 – se hela utbudet här.

Östanlid yoga-mindfulness festival

Varje år sista helgen i augusti ordnar kollegor på Östanlid hälsogård ute Ekerö i Stockholm en festival för hela familjen. Det bjuds på yoga, musik, trädgårdsvandring, god vegetarisk mat tillagad direkt från grönsakslandet, föreläsningar och annat trevligt. Kika gärna in på hemsidan för mer information, Östanlid

I år är festivalen den 28 och 29 augusti. Du behöver anmäla dig för att delta, den är Corona anpassad även i år.

Varmt välkommen!

På lördag 24/7 skulle vi vara gäst hos Röda Stugan. Det evenemanget är inställt och vi återkommer med nytt datum senare.

Ha en fortsatt skön sommar!