Välkommen att hylla yogans dag med oss!

Måndag 21 juni firar vi Internationella yogadagen med människor över hela världen. Dagen är instiftad av FN för att sprida hälsa och välmående till fler människor. Initiativtagare till dagen är Indiens premiärminister Narendra Modi.

Du kan delta på yogapass:

9.30-10.30
Online eller på Yoga-mindfulness centrum. Anmälan här.
18.00-19.00
Online. Anmälan till info@YogabyRonia.se

Denna dag firar vi så det kostar inget!

Varmt välkommen!

Även när kvällarna är ljusa och trädgårdsarbete tar vid kan det vara skönt att få stilla sig en stund och komma till ro i kropp och själ. Det ökar din närvarokänsla, så du verkligen kan vara i det som sker och uppleva den vackra tid vi har just nu.

Tisdagar 19.00-20.15 för dig som inte varit med på yoga-mindfulness tidigare

Onsdagar 19.00-20.15 för vana yoga-mindfulness utövare

Priset är 180 kr/gång. Du kan också välja att komma 5 gånger för 800  kr. Vi ses på Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom. Anmälan krävs.

Varmt välkommen!

På efterfrågan börjar nu en förmiddagskurs i yoga-mindfulness. Vi träffas 6 torsdagar med början den 6 maj kl. 9.00-10.30. Vi går igenom olika yogaövningar för kroppen, avslappning, andningsövningar och meditation. Du kan hitta lugn och stillhet inombords och stärka din kropp när du övar. Det finns ingen prestation, utan du övar efter din förutsättning med stor fokus på närvaro.

Vi har endast 4 platser på Yoga-mindfulness centrum pga Corona. Vi sänder samtidigt online via Zoom, så du kan delta tryggt och säkert hemifrån om du vill.

Varmt välkommen!

Välkommen till en stunds skön yoga!
Vi gör övningar som hjälper att hitta inre ro i en kanske stressig vardag och som stärker kroppen på olika sätt. Kroppsrörelserna är enkla och fokus ligger på närvaro där du övar efter dina förutsättningar. Vi gör också avslappning, andningsövning och meditation.

Lördag 24/4 kl. 9.30-11.00

Du kan delta på Yoga-mindfulness centrum, där det finns ett fåtal platser, eller deltar du hemma online via Zoom. Du får all info du behöver när du anmäler dig här.

Hoppas vi ses!

 

Nu börjar snart vårens andra kursomgång – välkommen med din anmälan!

Vi börjar vecka 11 med prova på pass lördag 20/3 kl. 9.30-11.00. Du kan delta på Yoga-mindfulness centrum eller hemma online via Zoom. Vi går igenom olika kroppsrörelser, avslappning, andningsövning och meditation. Det blir också en introduktion till yoga-mindfulness. Om du sedan är intresserad så är du välkommen att delta på kurs eller boka PT-yoga.

Kurser startar vecka 12. Det blir grund- och fortsättningskurs. Se mer info här.

Välkommen till sköna, stärkande yogastunder!

 

Vill du ha en bra start på Alla Hjärtans Dag 14/2?

Kom med på ett skönt yoga-mindfulness pass!
Bjud med någon du håller av lite extra eller kom själv – en perfekt present!

Vi träffas 10.00-11.00 på Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom.

Vi gör lugna, stärkande rörelser för kroppen, avslappning och andningsövning. Övningarna hjälper dig att komma till stillhet och ro och ger ny energi så du kan fira dina nära och kära resten av dagen!

Pris 250 kr för två personer, 150 kr för en person. Anmälan här.

Varmt välkommen!

Ny chans att prova på yoga-mindfulness!

Lördag 13/2 kl. 9.30-11.00

Du kan hemma online via Zoom eller komma till  Yoga-mindfulness Centrum. Vi har endast 4 platser i lokalen så anmäl dig i god tid!

Först får du en introduktion till yoga-mindfulness. Sedan gör vi enkla rörelser för kroppen där alla kan delta eftersom rörelserna kan anpassas efter varje individ. Vi gör avslappning, andningsövning och meditation. En skön och stärkande stund för kropp och själ!

Du som är nyfiken på yoga-mindfulness har möjlighet att prova om det kan passa för dig. Du som har varit med tidigare och vill hitta ny inspiration för yogautövande i ditt liv är också varmt välkommen. Du som går kurs och vill ta igen ett förlorat pass deltar utan kostnad i mån av plats.

Pris 100 kr som enklast betalas via swish.

Bjud gärna med en vän, partner, kollega eller någon annan du vill visa yoga-mindfulness! Det är roligt om vi blir fler som få upptäcka yogans positiva effekter.

Varmt välkommen!

Vi börjar terminen med ett prova på pass lördag 23/1 kl. 9.30-11.00. Då får du en introduktion till yoga-mindfulness och prova på rörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och. meditation. Kurser startar vecka 4. Se här.

Övningarna ger en lugn känsla inombords och gör kroppen smidig och stark. De hjälper att hantera stress som kan uppkomma i vardagen. Du kan delta antingen du är helt ny på yoga eller du har övat förut. Det finns ingen prestation. Vi fokuserar på närvaro och vi anpassar alla övningar efter varje individs rörlighet.

Passet sker online via Zoom. Du får hjälp att komma igång med Zoom om du önskar.

Varmt välkommen med din anmälan!
Bjud gärna med en vän!

Anmälan här.

I nyårstid kanske du reflekterar kring hur du vill att ditt liv ska se ut det nya året. Vilken väg vill du gå?

Oavsett vilken väg du väljer i ditt liv är grundförutsättningen för att du ska lyckas en god hälsa. Har du funderat något på hur du ska ta hand om din hälsa kommande år?

Yoga-mindfulness är en bra grund för att bygga en god hälsa, både för din kropp och för din själ. Du får en ökad kontakt med dig själv vilket gör att du lättare kan prioritera vad som är viktigt för dig i ditt liv. Du kan lättare hantera stress när du övar yoga-mindfulness och minska oroskänslor som kanske kan följa av den situation vi har med rådande pandemi. Din kropp blir också starkare och smidigare när du övar.

Du behöver också kombinera dina yogaövningar med motion, vila, god kost och vila. Allt detta pratar vi om under en kurs i yoga-mindfulness. Vi inspirerar varandra att göra vardagen lite mer harmonisk och glädjefylld genom olika övningar vi kan göra hemma.

Om du tycker det låter intressant är du varmt välkommen att delta på kurs!

Under början av januari har vi öppna yogapass där alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga.
Prova på pass 23/1 kl. 9.30-11.00.
Kurser startar vecka 4. All undervisning sker tills vidare online via Zoom.
Se all info här.

Hoppas vi ses för sköna, stärkande yogastunder!

Ge dig själv eller någon du tycker om en skön yogastund i jul!

Varför inte låta hela familjen få en skön yogastund tillsammans? Ni deltar hemma online och vi anpassar yogapasset efter era behov och önskemål. Yoga låter oss vara kreativa och lekfulla också, så förutom yogarörelser, avslappning och andningsövning, kan vi också tex göra quiz, pyssla, sjunga, dansa eller något annat som ni gillar att hitta på. Något som passar för hela er familj.

Vi erbjuder också presentkort där du kan välja om du vill ge bort ett PT-yoga pass, ett öppet yogapass eller en hel kurs.

Passa på att ge en stärkande julklapp för både kropp och själ!