Yoga sommar

Att öva yoga-mindfulness blir allra bäst när du gör det regelbundet, då får du den djupaste yogaupplevelsen. Därför erbjuder vi öppna yogapass också under sommaren. Du kan så klart också öva hemma på egen hand, men ibland kan det vara så att man behöver lite inspiration av varandra. Du kan läsa mer om sommarens erbjudanden här.

Öppna yogapass vecka 27, 29-32

Stilla yoga-mindfulness vandring i Hycklinge naturvårdsområde

Familjeyoga

Kompisgäng

Pt-yoga

Varmt välkommen att boka tid!

21 juni firas Internationella yogadagen över hela världen. Dagen är instiftad av FN för att sprida hälsa och välmående till människor genom yogautövande.

I år är temat ”Yoga för mänskligheten”. Efter år av Covid-19 pandemi är det många som mår dåligt både fysiskt och psykiskt. Yoga hjälper oss till en hälsosam livsstil där vi får må bra – inte bara människor utan även djur och natur.

Yogan behövs mer än någonsin, så fortsätt öva, eller börja om du inte har testat på tidigare!

 

Ernemar Oskarshamn

Glad sommar med yoga-mindfulness!

Under sommaren är du välkommen att delta på öppet yogapass en gång i veckan. Vi gör då övningar som passar både för vana och ovana utövare av yoga, så alla kan delta!

Vi gör kroppsrörelser, andningsövning, avslappning och meditation. Övningarna stärker din kropp och du kan hitta en lugn känsla inombords.

Din närvaro i livet ökar, så kanske kan du njuta ännu mer av härliga sommarmånader!

Tisdagar 31/5, 7/6, 14/6
17.00-18.30

Pris 200 kr/gång. På Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom.
Anmäl dig här.

Fler datum kommer efterhand!

Stilla Yoga-mindfulness vandring

Välkommen till en vandringstur där du får möjlighet att landa i dig själv och ta en paus från vardagens stress i natursköna omgivningar kring Hycklinge.

I det småländska landskapet går vi på grusväg och skogsstigar längs ängar och hagar. Du får uppleva dig själv och naturen på nära håll. Du får verktyg och olika yoga-mindfulness övningar som du kan ha glädje av i din vardag för att minska stress och öka närvaro samt för en djupare naturupplevelse.

Vandringsturen är ca 4,5 km lång och den passar för både vana och ovana yogautövare och vandrare. Vi går i en liten grupp, max 6 personer för att du ska kunna få personlig vägledning. Pris 650 kr.

Boka ditt datum här!

Söndagar kl. 10.00-12.30     24/4       8/5      12/6

Yoga kursstart

Välkommen till kurs!

Vi börjar en ny kursomgång vecka 13.
En möjlighet för dig att komma till stillhet och ro i en värld som just nu  är orolig. Du får lära dig att slappna av, rörelser för kroppen, andningsövningar och meditation. Det blir ett verktyg du kan använda dig av i ditt vardagliga liv.

Tisdagar 17.00-18.30     grundkurs
Onsdagar 19.00-20.30  fortsättning
Torsdagar 09.30-11.00 grundkurs

Läs gärna vad tidigare deltagare tycker här.

Varmt välkommen!

Personalen i Kolbergakyrkan i Oskarshamn fick i veckan möjlighet att prova på yoga-mindfulness. En skön och  avslappnande stund som var mycket omtyckt. Kan vi göra det här varje vecka? frågade dom efteråt. Så bra var det!

Vi kan komma till din arbetsplats eller kan ni komma till oss. Många blir förvånade att man kan känna sig så avslappnad efter ett yoga-mindfulness pass. Något som är mycket värdefullt i en värld där många upplever stress i sin tillvaro.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad att ge yoga-mindfulness till din personal!

 

Ge dig själv omtanke på Alla Hjärtans Dag med en stunds yoga-mindfulness! Bjud gärna med din partner eller en kär vän att delta – en fin present full av kärlek. Något ni sedan kan göra tillsammans hemma, så det är en present som varar länge.

Vi läser en vacker dikt med tema kärlek och sedan gör vi enkla yoga övningar. Som vanligt kan alla som vill delta, då vi anpassar övningarna efter varje persons förutsättning. Ingen prestation, det allra bästa!

Yogapasset ges på Yoga-mindfulness centrum och samtidigt online via Zoom. Pris 150 kr/person. Anmälan behövs.

Varmt välkommen!

Välkommen till en stund då du får landa i dig själv.

Vi börjar med en introduktion. Sedan gör kroppsrörelser, andningsövning, avslappning och meditation. Övningarna ger en lugn känsla inuti samtidigt som de stärker kropp och sinne. Du ökar din närvaro.

Passar för alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Du övar efter dina förutsättningar – vi är alla olika.

Pris 100 kr som enklast betalas via swish 123 643 03 75, Oskarshamns Hälsa och Liv. Anmälan behövs.

Varmt välkommen!

yoga mindfulness online

Låt inte Corona hindra dig från att utöva yoga-mindfulness!
Tvärtom är det ett bra sätt att komma till lugn och ro i en tid som kan kantas av oro. Du får en stabil grund att stå på när du utövar yoga-mindfulness. Så fortsätt öva – eller börja nu!

På grund av rådande restriktioner angående Corona tar vi endast emot ett fåtal elever på Yoga-mindfulness centrum. Alla yogapass sänds online via Zoom, så du kan delta tryggt hemifrån. Vi är noga med att hålla avstånd, tvätta våra händer och vi tar med egen yogamatta, filt och kudde. Har du ingen yogamatta tar du med ett lakan att lägga på en matta du kan låna av oss.

Läs om alla yogapass och kurser här.

Varmt välkommen!

God fortsättning på det nya året!

Vi startar vårterminen med öppna yogapass. De passar för alla, vana och ovan yogautövare. Passa på att ta hand om dig lite extra så här i början av året. Ta gärna med en vän och kom! Kom ihåg att anmäla er först bara.

Tisdagar 12/1 och 18/1 kl. 18.00-19.15
Onsdagar 13/1 och 19/1 kl. 18.00-19.15

Pris 200 kr som enklast betalas via swish vid anmälan. På Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom.

Varmt välkommen!