YOGA FÖRETAG

För hållbara företag behövs hållbara människor!
Om din personal mår bra kommer ditt företag också att göra det.

Att göra yoga-minfulness kan vara en del i ett viktigt friskvårdsarbete på en arbetsplats. Yoga är så mycket mer än bara övningar för att stretcha kroppen.

Yoga-mindfulness tar hand om människan i sin helhet – fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligt. Den handlar också om hur vi möter varandra, att respektera vår natur och miljö. Därför har vi mycket att lära av yogans metod och filosofi och den kan vara till en stor hjälp att bygga en arbetsplats som vill verka för hållbara människor och en hållbar miljö. 

Personalen kan minska stresskänslor genom att dom hittar ett ökat lugn inom sig själva. Fokus och närvaro i arbete ökar, samtidigt som kroppen hålls smidig och stark, vilket kan hjälpa till att förebygga arbetsskador. 

Vi kan göra något som passar på just ert företag, utefter de behov som finns. Vi kan till exempel vara ett inslag vid företagsevent eller en konferens eller då personalen vill göra något tillsammans. Vi kan erbjuda yogapass, närvaroövningar och prata om hur vi kan ta hand om hälsan. Vi gör ett upplägg som passar för er.

Boka gärna tid för en kostnadsfri presentation. Varmt välkommen!