O-ringen Smålandskusten

O-ringen Yoga

Stretch och återhämtning med Yoga-mindfulness

Varmt välkomna till Oskarshamn!
 

Vi är flera yogalärare från Yoga-mindfulness Centrum Oskarshamn som kommer erbjuda yogapass i Stallet vid Fredriksbergs herrgård, precis intill O-ringen torget under O-ringen veckan. Vi vill hälsa dig välkommen att prova på yoga-mindfulness hos oss!

Vi erbjuder pass måndag, tisdag, onsdag och torsdag klockan 16.45-17.30 samt 19.00-19.45

Passa på nu om du aldrig testat tidigare. Det är skönt för både kropp och själ. Yogastunden passar också för dig som är van yogautövare. Ta med dig familjen och kom! Efter en dag av tävling i skogen kan det vara skönt att stretcha ut kroppen och att få slappna av ordentligt inför nästkommande dag. 
 
Yoga-mindfulness rörelser övas med stor fokus på närvaro utan prestation, där alla kan delta efter sin egen förutsättning. Gammal eller ung, vig eller ovig spelar ingen roll. Yoga möter dig där du är. Vi gör lugna, mjuka rörelser som stretchar ut kroppen där vi ger uppmärksamheten till upplevelsen och till andningen. Det gör att tankar kan stilla sig och du blir mer närvarande, vilket ger dig ett ökat fokus. Dessutom ökar din kroppskännedom och du övar både smidighet och styrka. Det kan så klart gynna dig som orienterare, men också vara till glädje i ditt vardagliga liv. Vi avslutar med en skön avslappning, där effekten av övningarna får integreras i kroppen och du får återhämtning inför nästa dags tävling.
 
Vi som leder yogapasset är en del av ett nätverk för Yoga-mindfulness i Sverige. Alla är utbildade av Bikash Acharya genom institutet Growth Health & Care AB, där vi får kontinuerlig utbildning och handledning.