Gravidyoga

När du bär ett nytt liv inom dig är det ett gyllene tillfälle att ta hand lite extra om din hälsa och välmående. Du ska ju nu finnas både för dig och för barnet som växer inne i magen. 

Yoga-mindfulness övningar kan hjälpa dig att komma till ro och slappna av, något som är av stor vikt när förlossningen väl kommer. Du får en ökad kroppskännedom genom övningar som är särskilt anpassade för din gravida kropp. Framför allt stärker vi upp bäckenet, ryggen och benen. En annan viktig del är att du får lära dig andas medvetet. Det kan hjälpa dig mycket när värkarbetet sätter igång. Grundläggande meditation och avslappning går vi också igenom. Du kommer att ha nytta av det du lärt dig också efter förlossningen när kroppen ska läka, vid amning och vid andra stressande situationer som kan uppstå.

Du är välkommen att boka privata yogapass som gravid. Du kan kan också delta i en grund/fortsättnings kurs och ta extra privat pass till reducerat pris. Om det är många som är intresserade kan vi starta en särskild gravidyoga grupp.  

 

 

 

 .