SCHEMA OCH PRISER YOGA-MINDFULNESS

 

Glad sommar! 🌞

Nu har vi ett uppehåll med yogagrupper för lite skön sommarledighet.
Pt-yoga kan du boka igen vecka 29. Information om start för grupper återkommer.

 

Angående Corona
Stärk dig med yoga-mindfulness!
I de tider som råder med Corona kan yoga vara en god hjälp för att stilla sinnet där det kanske pågår oroande tankar. Det hjälper också att stärka kroppen på olika sätt, inklusive immunförsvaret – så yoga är bra och behövs just nu!

På grund av rådande restriktioner när det gäller Corona så har vi endast möjlighet att ta emot ett fåtal elever på Yoga-mindfulness centrum. Passen ges samtidigt online, så det finns möjlighet att delta tryggt och säkert hemifrån. Platserna i lokalen går i första hand till dem som har särskilda behov att vara där. 

Vad som gäller på Yoga-mindfulness centrum angående Corona får du information om när du anmäler dig till kurs. Läs om Corona här:  Folkhälsomyndigheten corona

Nästa prova på pass

I augusti innan kursstart kommer tillfälle att kunna prova på yoga-mindfuness. 

Varmt välkommen att prova vad yoga-mindfulness kan göra för dig. Du får introduktion, rörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Du deltar efter dina förutsättningar, ingen prestation och inga avancerade övningar, så alla kan delta. Du som tidigare gått kurs och vill få ny inspiration är också välkommen att vara med. Du som nu går kurs och har missat något tillfälle under terminen kan ta igen det här utan kostnad. Det finns ett fåtal platser på Yoga-mindfulness centrum. Vill du delta där så var snabb att boka en plats! Vi har också flera platser online via Zoom. Pris 100 kr.

Nya kursstarter i augusti 

 

Grundkurs för dig som är ny deltagare i yoga-mindfulness. Även du som varit med tidigare är välkommen att delta här. Pris 1500 kr/8ggr 1,5 tim.

Fortsättning för dig som varit med tidigare och vill fördjupa dig inom yoga-mindfulness. Pris 1500 kr/8ggr 1,5 tim.
 
PT-yoga  Samtal innan första passet ingår för att du ska få bästa möjliga stöd.
Pris:
1 pass 800 kr/ca 60 min. 
2 pass 1600 kr och inklusive bok.

5 pass 3800 kr.
10 pass 7200 kr.
Du kan också komma tillsammans med någon eller några personer, kanske ett kompisgäng. Då läggs 200 kr på priset per person.

Företag och föreningar är välkomna att boka en kostnadsfri presentation av yoga-mindfulness. Kontakta Pia Karlsson här för mer information eller om ni önskar prisförslag för kurs eller aktivitet för era anställda.

Varmt välkommen