SCHEMA OCH PRISER

På gång!

Stärk dig med yoga-mindfulness!
I de tider som råder med Corona kan yoga vara en god hjälp för att stilla sinnet där det kanske pågår oroande tankar. Det hjälper också att stärka kroppen på olika sätt, inklusive immunförsvaret – så yoga är bra och behövs just nu!

Angående Corona
På grund av rådande restriktioner när det gäller Corona så har vi endast möjlighet att ta emot ett fåtal elever på Yoga-mindfulness centrum. Passen ges samtidigt online, så det finns möjlighet att delta hemifrån också. Om det är många som vill komma till Yoga-mindfulness centrum kan det bli så att vi växlar varannan gång på plats och varannan gång online. Platserna i lokalen går i första hand till dem som har särskilda behov att vara där. 

Vad som gäller på Yoga-mindfulness centrum angående Corona får du information om när du anmäler dig till kurs. Läs om Corona här:  Folkhälsomyndigheten corona

Nästa prova på pass

Lördag 24/4 kl. 9.30-11.00

Varmt välkommen att prova vad yoga-mindfulness kan göra för dig. Du får introduktion, rörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Du deltar efter dina förutsättningar, ingen prestation och inga avancerade övningar, så alla kan delta. Du som tidigare gått kurs och vill få ny inspiration är också välkommen att vara med. Du som nu går kurs och har missat något tillfälle under terminen kan ta igen det här utan kostnad. Det finns ett fåtal platser på Yoga-mindfulness centrum. Vill du delta där så var snabb att boka en plats! Vi har också flera platser online via Zoom. Pris 100 kr.

Våren 2021 kursomgång 2 startar vecka 12

Tisdagar     17.00-18.30      grundkurs         
Onsdagar   18.30-20.30     fortsättning
Söndagar   18.00-19.30      öppet yogapass       välj om du vill komma drop in eller 8 gånger

Pris 1500 kr/8 gånger. 

Söndagar 200 kr/gång eller 1500 kr/8 gånger

Tidigare elever är välkomna på drop in på alla pass. Pris 200 kr/gång.

Grundkurs för dig som är ny deltagare i yoga-mindfulness. Även du som varit med tidigare är välkommen att delta här.

 Fortsättning för dig som varit med tidigare och vill fördjupa dig inom yoga-mindfulness.
 
Meditation passar för både dig som är ny och för dig som är van att meditera.
 
Öppet pass passar för både nya och vana elever. Du behöver inte ha någon förkunskap om yoga. Anmälan krävs.
 
Lunchyoga för dig som behöver ta en paus på dagen med skön stretching och närvaroövningar. Passar för alla nya och vana elever. Anmälan krävs.
 
PT-yoga  Samtal innan första passet ingår för att du ska få bästa möjliga stöd. 800 kr/tim.

2 pass kostar 1600 kr och då ingår en bok. Vid bokning av 5 pass eller mer får du rabatt. Du kan också komma tillsammans med någon eller några personer, kanske ett kompisgäng. Då läggs 200 kr på priset per person.

Företag och föreningar är välkomna att boka en kostnadsfri presentation av yoga-mindfulness. Kontakta Pia Karlsson här för mer information eller om ni önskar prisförslag för kurs eller aktivitet för era anställda.

Seniororyoga – startas online vid intresse

Gravidyoga – kom gärna på privat yogapass. Du är också välkommen att gå i vanlig grupp och boka extra privata pass till reducerat pris. Vid stort intresse kan särskild gravidgrupp starta – anmäl ditt intresse!

Mor och bebis – kom gärna på privat yogapass. Grupp startas gärna vid flera intresserade – anmäl ditt intresse!

Varmt välkommen