SCHEMA OCH PRISER YOGA-MINDFULNESS

Nästa prova på pass

Varmt välkommen att prova vad yoga-mindfulness kan göra för dig!
Vi erbjuder ett prova på pass varje månad under terminens gång. Nya tillfällen uppdateras efter hand. 

Du får introduktion, rörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Du deltar efter dina förutsättningar, ingen prestation och inga avancerade övningar, så alla kan delta. Du som tidigare gått kurs och vill få ny inspiration är också välkommen att vara med. Du som nu går kurs och har missat något tillfälle under terminen kan ta igen det här utan kostnad. Det finns platser både på Yoga-mindfulness centrum och online via Zoom. Pris 100 kr.

Aktuellt

Ostkustledens dag – för dig som gillar vandring och naturturism!
Lördagen den 17 september Naturcenter i Lilla Hycklinge

Vi bjuder på korta yoga-mindfulness vandringar under dagen. Flera aktörer inom vandring och naturturism kommer visa sina verksamheter och det finns möjlighet att prova på olika aktiviteter. Det kommer bli en härlig dag!
Läs mer: https://oskarshamn.com/event/ostkustledens-dag/

 Höstens kurser start vecka 34

Tisdagar   17.30-19.00        Grundkurs
Onsdagar 19.00-20.30       Fortsättningskurs
 
Du kan delta på Yoga-mindfulness centrum eller online via Zoom. Priset är 1600 kr/8 gånger. Vid långvarigt nedsatt inkomst är priset 1400 kr.
Anmäl dig här.
 

Grundkurs

Du får lära dig grunderna i yoga-mindfulness och inspiration för att ta hand om och stärka din hälsa med yoga som grund. Läs mer här.

Fortsättningskurs

Du får fördjupa dig i yogaövningarna och lära dig nya. Vi går igenom en del praktisk filosofi som blir till inspiration för ditt yogautövande och du får små uppgifter mellan gångerna vi ses att göra hemma. Läs mer här.

Senioryoga
Du får lära dig grunderna i yoga-mindfulness. Vi sitter på stol till att börja med, sen kan du sitta på golvet om du önskar och kroppen tillåter. Precis som i alla grupper övar du efter din egen förutsättning. Läs mer här.
 
PT-yoga
Passar för dig som vill ha individuell handledning eller som hellre kommer enskilt än i grupp. Vi gör övningar som passar för just dina behov och önskemål. Samtal innan första passet ingår för att du ska få bästa möjliga stöd. Läs mer här.
Pris 800 kr för ca 60 min
Vid bokning av två tillfällen ingår ett övningsprogram
Vid bokning av 5 tillfällen eller fler ges rabatt.
 
Du kan också ta med någon mer, en partner eller dina vänner. Vi lägger på 200 kr/person på priset. Om du tar med din partner betalar ni 800 kr för båda.
 

Företag och föreningar

Företag och föreningar är välkomna att boka en kostnadsfri presentation av yoga-mindfulness. Kontakta Pia Karlsson för mer information eller om ni önskar prisförslag för kurs eller aktivitet för era anställda. Läs mer om yoga för företag här.

Varmt välkommen!