SCHEMA OCH PRISER YOGA-MINDFULNESS

Nästa prova på pass

Söndag 12/2 kl. 10.00-11.30

Pris 100 kr. Anmälan behövs.

Varmt välkommen att prova vad yoga-mindfulness kan göra för dig! Vi erbjuder ett prova på pass varje månad under terminens gång. Nya tillfällen uppdateras efter hand.

Du får introduktion, rörelser för kroppen, avslappning, andningsövning och meditation. Du deltar efter dina förutsättningar, ingen prestation och inga avancerade övningar, så alla kan delta. Du som tidigare gått kurs och vill få ny inspiration är också välkommen att vara med. Du som nu går kurs och har missat något tillfälle under terminen kan ta igen det här utan kostnad.

Stillhet och ro – En hel dag

Söndag 5 februari 9.30-16.00

Vill du finna stillhet och ro inom dig själv, styrka och närvaro, och inspireras till att ta hand om din hälsa i ditt vardagliga liv?
Välkommen till en hel dag i yoga-mindfulness anda! Läs mer här.

Pris 950 kr inkl. fika och vegetarisk lunch.

Vårens kurser startar vecka 4

Ett fåtal platser kvar!
Tisdagar    17.15-18.45            Grund/Fortsättning
Onsdagar  19.00-20.30           Grund/FortsättningFortsättning
Torsdagar  10.00-11.30            Grundkurs
 
Priset är 1600 kr/8 gånger.
Anmäl dig här.
 

Grundkurs

Du får lära dig grunderna i yoga-mindfulness och inspiration för att ta hand om och stärka din hälsa med yoga som grund. Läs mer här.

Fortsättningskurs

Du får fördjupa dig i yogaövningarna och lära dig nya. Vi går igenom en del praktisk filosofi som blir till inspiration för ditt yogautövande och du får små uppgifter mellan gångerna vi ses att göra hemma. Läs mer här.

 PT-yoga
Passar för dig som vill ha individuell handledning eller som hellre kommer enskilt än i grupp. Vi gör övningar som passar för just dina behov och önskemål. Samtal innan första passet ingår för att du ska få bästa möjliga stöd. Läs mer här.
Pris 800 kr för ca 60 min
Vid bokning av två tillfällen ingår ett övningsprogram
Vid bokning av 5 tillfällen eller fler ges rabatt.
 
Du kan också ta med någon mer, en partner eller dina vänner. Vi lägger på 200 kr/person på priset.
 

Företag och föreningar

Företag och föreningar är välkomna att boka en kostnadsfri presentation av yoga-mindfulness. Kontakta Pia Karlsson för mer information eller om ni önskar prisförslag för kurs eller aktivitet för era anställda. Läs mer om yoga för företag här.

Varmt välkommen!