SCHEMA OCH PRISER

gång!

Nästa prova på pass – gratis!
Tisdag 14/1 kl.17-18.30
Lördag 18/1 9.30-11.00

Privata yogapass
Välkommen att boka en tid som passar för dig och ta del av övningar anpassade för just dina behov och önskemål. Du kan komma själv, tillsammans med din partner eller någon annan vän eller familjemedlem. Det går också att boka tid för ett kompisgäng. 

Företag och föreningar
Välkommen att boka tid för en presentation av yoga-mindfulness eller boka ett yogapass för din personal enligt önskemål.

Våren 2020 kursstart 1 vecka 4

Måndagar       6.45-7.45            Morgonyoga
Måndagar       10.00-11.30         Senioryoga
Tisdagar         17.00-18.30         Grund/fortsättning
Onsdagar       19.00-20.30        Grund/fortsättning
Torsdagar       19.15-20.45        Grund/fortsättning i Tjuståsa bystuga                              med reservation för ändringar 

Gravidyoga – kom gärna på privat yogapass. Du är också välkommen att gå i vanlig grupp och boka extra privata pass till reducerat pris.
Vid stort intresse kan särskild gravidgrupp starta – anmäl ditt intresse!

Mor och bebis kom gärna på privat yogapass. Grupp startas gärna vid flera intresserade – anmäl ditt intresse!

Ytterligare kurser kan startas. Anmäl intresse om du vill gå annan tid/dag eller om ni är flera som skulle vilja komma tillsammans.

Du anmäler dig till en grupp och går den dagen i möjligaste mån. Om du har förhinder något tillfälle går det bra att hoppa in en annan dag under pågående kursperiod. Detta i mån av plats. Du har också möjlighet att komma på prova på passen som ges en lördag i månaden för att ta igen ett förlorat pass.

Priser

Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag!

Du som arbetar skift och vill gå en kurs hör av dig så kan vi tillsammans försöka hitta en lösning för dig.

Grund/fortsättning/senior 930 kr/6 gånger.
Morgonyoga 620 kr/6 gånger.

Enstaka pass 170 kr/gång i mån av plats. Du som är ny och vill börja en kurs är välkommen att prova gratis första gången. Vill du fortsätta betalar du hela kursavgiften.

Privat yogapass 800 kr/ cirka 60 min. Samtal innan första passet ingår för att du ska få bästa möjliga stöd. Vid bokning av 2 pass ingår en bok. Vill du komma fler gånger gör vi ett paketpris för dig. Om ni är två personer som vill komma läggs 200 kr till på priset. Vill ni komma en hel familj får ni specialpris.

Företag och föreningar är välkomna att kontakta Pia Karlsson för prisförslag.

Telefon: 076-811 93 82
Mail: info@halsaochliv