Röster från DELTAGARE

PT-YOGA

“Miljön är väldigt lugn och skön. Övningarna har varit bra och Pia har lyssnat på vad jag behöver. Tack för lärorika lektioner som jag tar med mig vidare i min vardag för att må så bra jag kan!”.

FÖRETAG/FÖRENING

“Alla var verkligen supernöjda, både unga och “gamla”. Flera sov gott och är förvånade över hur bra yogan är”.
ICA Nära Södertorn

“Väldigt skönt och avkopplande och rörelser som alla kunde vara med i. Vi kom ner i varv. Fint att få göra det på sin arbetsplats”.
Kolberga kyrkans personal

“Yoga är bra för alla”. “Jag känner avslappning i kroppen”. “Man lär sig närvaro”. “Det känns bra att det inte är kravfyllt, jag gör det jag kan”. “Att bara andas känns bra”.
Internationella kvinnoföreningen OliviA, kvinnor som deltagit på en kurs 8 gånger. 

STILLA YOGA-MINDFULNESS VANDRING

“Fint minne en september förmiddag 2021 vid Hycklinge. Passar till många då det är enkelt och lätt. Vackra omgivningar, bra val av plats”.

“Känsla av välbefinnande, mer harmonisk. Hödjpunkt gående övning i närvaro. Bra mix med övningar och lagom tempo”.

“Jag tar med mig att det kan vara så enkelt att utöva mindfulness, det behöver inte vara någon speciell plats eller tid, och att naturen ger bra förutsättningar för att öva på detta”.

GRUNDKURS

“Alla borde få gå på yoga och märka hur bra man mår inombords”.

“En lugn och skön stund full av värme”.

“Jag tränar mycket annat som simning, cykling och löpning. Så yoga-mindfulness har varit ett jättebra komplement till det. Man kommer verkligen till ro efter dessa stunder, helst efter avslappningen. Man behöver det också i den vardagen man lever i. Man får sig en tankeställare, att vara i nuet. Hitta de små ögonblicken i vardagen”. Monika

“Jag har inte övat yoga tidigare och fick lära mig mycket på kursen. Jag övar en del hemma och har lärt mig att lyssna mer på kroppen. När jag ska sova använder jag mig av andningsövningar och det hjälper mig att sova bättre.”

“Jag övar yoga regelbundet hemma varje dag och jag mår väldigt bra av det. Det gör stor skillnad i min kropp som känns stark tack vare yogan. Andningsövningar och meditation gillar jag mycket. När jag sitter på bussen till jobbet andas jag medvetet eller bara sitter och låter tankarna stilla sig, istället för att läsa eller kika i mobilen.”

“Efter varje yogapass känner jag mig alltid lite frusen. Sedan infinner sig ett skönt inre lugn och trötthet som håller i sig hela dagen. Yogan gör att man lättare kan hitta teknik för att ta hand om en jobbig dag”.

FORTSÄTTNINGSKURS

Jag har jobbat på förskola sedan 1982 och fått en ”nytändning” tack vare Pias kurser. Jag får mycket mer tillbaka av barn och föräldrar om jag är närvarande i varje möte. Vid stressiga situationer andas jag lugnt och bemöter varje barn, för barnen lever i nuet och då måste vi också vara där. Ofta tar jag ”mikropauser” med en del enkla  rörelser från yogan.”

“Det var länge sedan jag var med på yogan, men jag blev direkt påmind om tips Pia lärt oss att använda i vardagen. Som att ha kontakt med båda fötterna mot golvet. Andning och försöka vara i stunden mm. Jag började använda det redan dagen efter. Det var som att kroppen blev påmind. Häftigt”.

GRAVIDYOGA

“Med gravidyogan och fortsättningsvis mor & baby-yogan har jag fått en förståelse för skillnaden mellan intalat lugn och kroppsligt lugn. Träffarna under graviditeten var som magiska små pärlor i anknytningen till den lilla bebisen som skulle komma till oss. Yoga för en tid då avkoppling och mindfulness kändes som viktigast.”

“Kroppen förändras mycket under en graviditet och gravidyogan gav mig möjligheten att vara mer närvarande i min kropp. Jag fick mer kontakt med livet inom mig, blev mer rörlig och jag kunde lättare hantera min foglossning, andningen och stilla mina tankar. Tack vare gravidyogan kände jag mig fysiskt och psykiskt stark under hela graviditeten samt inför, under och efter förlossningen.”

 

 

SENIOR
“Yoga ger mig glädje och inre ro.”

“Det är härligt att börja veckan med en yogastund hos Pia, det ger kraft, lugn och energi!”