Röster från deltagare

GRUND/FORTSÄTTNING

”Jag har jobbat på förskola sedan 1982 och fått en ”nytändning” tack vare Pias kurser. Jag får mycket mer tillbaka av barn och föräldrar om jag är närvarande i varje möte. Vid stressiga situationer andas jag lugnt och bemöter varje barn, för barnen lever i nuet och då måste vi också vara där. Ofta tar jag ”mikropauser” med en del enkla  rörelser från yogan.”

SENIOR
”Yoga ger mig glädje och inre ro”.

GRAVID YOGA, YOGA FÖR MOR OCH BEBIS

”Kroppen förändras mycket under en graviditet och gravidyogan gav mig möjligheten att vara mer närvarande i min kropp. Jag fick mer kontakt med livet inom mig, blev mer rörlig och jag kunde lättare hantera min foglossning, andningen och stilla mina tankar. Tack vare gravidyogan kände jag mig fysiskt och psykiskt stark under hela graviditeten samt inför, under och efter förlossningen.”

”Med gravidyogan och fortsättningsvis mor & baby-yogan har jag fått en förståelse för skillnaden mellan intalat lugn och kroppsligt lugn. Träffarna under graviditeten var som magiska små pärlor i anknytningen till den lilla bebisen som skulle komma till oss. Yoga för en tid då avkoppling och mindfulness kändes som viktigast.o