Yoga-mindfulnessträff till jul är numera en tradition. Vi möts och firar jul med yoga, meditation, bahjan och lyssnar till inspirerande berättelser baserade på den mångtusenåriga indiska yogatraditionen.

Helgen ger en möjlighet att möta dig själv och att umgås med Bikash och de andra deltagarna. Flera praktiserande yogalärare kommer att finnas på plats och det ger ett bra tillfälle för att ställa avancerade frågor om yogas teori och praktik.

Liksom förra året ska vi vara på Munkaskogsgården utanför Habo alldeles intill vackra Vättern. Den vackra naturen lockar till promenader och inspiration. Vi lagar vegetarisk mat tillsammans och hjälps åt efter förmåga.

Alla är varmt välkomna – barn, vuxna, gamla, unga…

Tid och plats: Munkaskogsgården, utanför Habo. Start fredag den 13 december kl. 17 och slut söndag den 15 december kl. 16. Det går bra att komma på lördag förmiddag om det inte är möjligt att komma på fredag.

Kostnad: Pris 1500 kr. Då pengar inte ska vara ett hinder för att komma finns det ett anpassat pris som är 800 kr. Därutöver tillkommer 600 kr för mat och boende. Du kan även delta genom att endast betala för mat och logi, 600 kr. Var vänlig och använd det här erbjudandet ansvarsfullt, du avgör själv prisnivån. För barn är allt gratis. Priset är samma oavsett om du kommer på fredag eller lördag.

Observera att anmälan är bindande efter 5 december. Det finns tyvärr inte möjlighet till återbetalning eller tillgodo efter detta datum.

Anmälan: Mejla till Info@mindfulgrowth.com
Information: All praktisk information såsom vägbeskrivning m.m. fås efter anmälan.Övriga frågor: susanna_sjostrom@hotmail.com, tel 073-801 85 68Betalning: Senast den 5 december, alternativt i samband med anmälan. Inbetala till Growth Health & Care, plusgiro 246499-8. Märk inbetalningen med “Yogaträff” och ditt namn.
Obs! Mat och boende betalas på plats kontant eller med swish.

Dela detta
Share on Facebook
Facebook