Nu har ni återigen möjlighet att tillbringa 5 dagar i Yoga-mindfulnessanda i byn Missveden! En del av er väljer kanske att komma själv och en del kanske väljer att komma tillsammans med sin familj.

Bikash kommer att berätta om inspirerande händelser och upplevelser som vi kan relatera till vårt dagliga liv. Dessa dagar ger dig en möjlighet att möta dig själv i en inre resa – där du har möjlighet att finna din egen sanning och andlighet och på ett vilsamt sätt söka svar till de existentiella frågorna.

Dagarna kommer att bestå av yoga, meditation, satsang, bahjans, promenader samt lek och umgänge. Träffen erbjuder både barn, tonåringar och vuxna möjligheten att komma nära sig själv på ett lekfullt och lustfyllt sätt. Att få tillbringa dagar tillsammans skapar utrymme för ett gemensamt växande.

För föräldrar med barn har vi ett familjekooperativ. Det innebär att föräldrar och frivilliga gemensamt kommer att hjälpas åt med de barn som behöver passning under dagen. Tanken är att föräldrarna också ska få möjlighet till egen fri tid i det sociala sammanhanget.

Tillsammans hjälps vi alla åt att tillaga den goda vegetariska maten.
Boendet är enkelt och naturnära. Det finns plats för många tält och även möjlighet att ta med husvagn (några platser).
I huset bor de som har störst behov.

Vi erbjuder student, ensamstående med barn, långtidssjukrivna, pensionär- och arbetslöshetsrabatt samt även för de par som kommer från gemensamt hushåll.

Vi bor i byn Missveden, 5 km utanför Hjo, med enkelt boende.www.hjo.missionskyrkan.se

Dag/tid: Onsdag 11 juli kl. 10.00 – söndag 15 juli kl. 15.00 (v. 28).
Pris: 3000 kronor betalas till Growth och för de som har rätt att erhålla rabatterat pris kostar träffen 2000 kr per person. Priserna inkluderar logi. Plusgiro: 246499-8. För barn under 15 år är det gratis. Obs! Märk inbetalningen med “Yoga träff” och ert namn. Vid ankomsten uppvisar ni ert betalningsbevis och ni mottar ett kvitto från oss.Vid anmälan och betalningsdag efter 30 juni tillkommer en avgift på 300 kr.
Kost: 600 kr tillkommer och betalas kontant på plats vid ankomst.

Tidig anmälan hjälper vårt arbete.

Anmälan och frågor via E-post till info@mindfulgrowth.com

Alla är Varmt Välkomna!

Dela detta
Share on Facebook
Facebook