Prova på yoga-mindfulness

Varje månad erbjuder vi prova på pass. Passen är till för dig som är nyfiken och vill veta mer och för dig som behöver ny inspiration för ditt yogautövande. Det kan ju vara så att vi börjar öva yoga och tycker det är jätteskönt, men sen händer andra saker och vi glömmer bort vår övning. Så kommer vi plötsligt ihåg hur gott det gjorde för oss och vill starta igen. Då kan ett sånt här prova på tillfälle vara utmärkt för att komma igång!

Nästa prova på är den 15 oktober 9.30-11.00

Du får först introduktion till yoga-mindfulness. Sen får du prova på olika rörelser för kroppen stående, sittande och liggande. Det går bra att sitta på stol. Avslappningsstunden efter kroppsrörelserna är mycket uppskattad. Vi avslutar med andningsövning och meditation, frågor och funderingar.

Alla övningar anpassas för varje person, så alla kan delta efter sin förutsättning. Det är prestations- och kravlöst, vilket är mycket uppskattat. Yoga vill hjälpa dig att finna stillhet och ro inuti dig, att finna din glädje och styrka som människa. Därför är yoga för alla, oavsett ålder, smidighet eller ursprung.

Kom och prova! Helt förutsättningslöst.

 

Dela detta
Share on Facebook
Facebook