Grund/fortsättningskurs

Den här kursen passar för dig som är nyfiken på yoga-mindfulness eller för dig som varit med tidigare och vill fortsätta.

Det går bra att vara både nya och gamla deltagare tillsammans eftersom var och en övar efter sin förutsättning. Först behöver man lära sig övningarna och komma in i hur yoga-mindfulness fungerar. När man sedan fortsätter har man möjlighet att utvecklas i varje övning och komma till större närvaro. Många väljer att fortsätta och tycker det ger mycket till deras liv, t.ex. att kunna hantera stress, ta paus och andas bättre är några av fördelarna deltagarna upplever. 

Vi går igenom olika kroppsrörelser, avslappning, andningsövningar och meditation under en kurs. Du får också ta del av olika delar inom yogans filosofi som blir en inspiration att öva. Vi pratar också om hur vi kan komma igång och öva hemma.

Är du nyfiken att gå en kurs men vill veta lite mer om vad yoga-mindfulness innebär så är du välkommen på ett prova på pass som ges en lördag varje månad. Se https://www.halsaochliv.se/schema-och-priser/ för aktuellt datum.