Yoga-mindfulness fest

 

Lördagen den 16 september hade vi en lyckad yoga-mindfulness fest på Storåkersbackens koloniområde. Solens strålar tittade äntligen fram efter ett par veckor med regn. Vi satt i trädgården och njöt av gitarrspel, sång och barnens lek. I klubbstugan var det flera som passade på att prova yoga-mindfulness övningar. En lyckad eftermiddag som inspirerar att göra samma sak nästa år igen!

Höstens kurser

Höstens kurser är nu igång. Det finns några platser kvar i de olika grupperna, så det går bra att anmäla sig i efterhand. Söndagar 18.00-19.30 startar en ny grund/fortsättningskurs med början den 10 september.

Gravid yoga

Kursen för blivande mammor har varit mycket omtyckt. Du får möjlighet till en stunds stillhet och ro bara för dig och ditt barn. Vi gör övningar som stärker kroppen i graviditeten och inför förlossningen. Du får lära dig att slappna av och andas medvetet, något som har kommit flera tidigare deltagare till stor nytta under förlossningen. Du får också lära känna andra blivande mödrar i en liten grupp. Ny grupp startar måndag 21 augusti 17.00-18.30. Se kurserna för info.

Välkommen på kurs i höst!

Nu närmar sig hösten och det kan vara skönt att komma in i den fina yogalokalen igen för att hitta ro i vardagens bestyr. Första kursomgången startar vecka 34, med kostnadsfri prova-på vecka 33. Varmt välkommen! Se om kurserna för info, samt här:Inbjudan ht 2017 

 

Yoga-mindfulness träff i Hjo med Bikash Acharya

Årets yoga-mindfulness träff i Hjo med Bikash Acharya blev lyckad även denna gång! I en vacker, lantlig miljö träffas yogaintresserade människor för att ta del av Bikash undervisning, öva yoga, sjunga, laga och äta god vegetarisk mat, umgås, promenera, leka, spela fotboll och volleyboll, bada och annat roligt. Alla åldrar samlas, barn från ett års ålder, tonåringar och vuxna. Nästa år gör vi om det – välkommen då du också!