Meditationsträffar

På måndagkvällar kl. 19.00-20.00 håller Yoga-mindfulness centrum öppet hus för meditation. Alla helgfria måndagar till och med vecka 17. Kostnaden är fri/valfri.

”Meditation är en teknik som hjälper Dig att komman närmare Dig själv. Genom att praktisera meditation stillas de oroliga tankarna i sinnet och Du upplever ett mer lugn inombords”.
Se info:  Kom och meditera tillsammans med oss under våren 2018

Välkommen!

Kursstarter i vår

Nu är vårens första kursutbud här! Vi startar nya året vecka 2 med prova på pass tisdagen den 9/1 kl. 17.00-18.30 och lördagen den 13/1 9.30-10.45. Låt dig inspireras till ökat välmående och minskad stress med yoga-mindfulness. Ta med dig en vän och kom!

Kurserna startar vecka 3. Se Om kurserna för mer information. I utbudet finns grund/fortsättningskurs, senioryoga, gravid yoga samt yoga för mor och bebis. Det går också bra att komma enskilt för dig som hellre vill det.

Vi är nu många som delar erfarenhet av att yoga-mindfulness är skönt för både kropp och själ. Det lugnar sinnets aktiviter, stärker kroppen och gör den smidigare. Bara att få en stund i stillhet i en lugn och skön miljö är en stor avkoppling för många. Välkommen du också!

Mor och bebis

Tisdag 16/1 kl. 9.30-11.00  startar kursen för nyblivna mammor och bebis. Tillsammans gör vi yogaövningar som stärker och sträcker ut kroppen, samt sjunger för bebis. Det är en stund att komma till ro och avslappning för dig och ditt barn i en lugn och skön miljö där inget annat pockar på uppmärksamhet. Vi avslutar med en fruktstund. Du kan vara med från att bebis är 2 månader gammal. Ett tillfälle att också knyta kontakt med andra nyblivna mammor. Välkommen!

Gravid yoga

Kursen för blivande mammor har varit mycket omtyckt. Flera deltagare väljer att fortsätta ända fram till förlossning. Du får möjlighet till en stunds stillhet och ro bara för dig och ditt barn. Vi gör övningar som stärker kroppen i graviditeten och inför förlossningen. Du får lära dig att slappna av och andas medvetet, något som har kommit flera tidigare deltagare till stor nytta under förlossningen och efter. Du får också lära känna andra blivande mödrar i en liten grupp. Ny grupp startar söndag 21 januari 16.00-17.30. Se kurserna för info.