Meditation hos Yoga-mindfulness centrum

MEDITATION FÖR ALLA!

Meditationskvällarna fortsätter nu en bit in i december. Se Facebook sidan för Yoga-mindfulness centrum i Oskarshamn.

”Meditation är en teknik som hjälper Dig att komman närmare Dig själv. Genom att praktisera meditation stillas de oroliga tankarna i sinnet och du upplever ett mer lugn inombords”.

INFO
Vi kommer att ha öppet hus och träffas ett antal måndagskvällar före jul då vi praktiserar meditation tillsammans.
Vi sitter ner och mediterar och avslutar med lite tankar och funderingar kring ämnet.
Tid: 19.00-20.30.
Följande datum är inbokat: 30/10, 6/11, 13/11 och 20/11, 27/11
Inga förkunskaper behövs. Kostnaden är fri/valfri.
Alla är varmt välkomna.

Vänliga Hälsningar
Yoga-mindfulness centrum i Oskarshamn

Nya kursstarter

Nya kurser startar vecka 45. Du får möjlighet att komma till ro i kropp och själ inför advents- och juletid i vår lugna sköna lokal på Stengatan 82. Kroppsövningar, andningsövningar och meditation ingår. Det går också bra att komma med i pågående kurser.Se Om kurserna för mer info.

Yoga-mindfulness träff till jul med Bikash Acharya

Nu är det snart jul igen och den årliga traditionen med Yoga-mindfulnessträff till jul fortsätter. Vi träffas den 24-26 november på Lyckebo lägergård som ligger vid havet utanför Göteborg. Vi firar julen med yoga, meditation, bahjan och lyssnar till inspirerande berättelser baserade på den mångtusenåriga indiska yogatraditionen.
Helgen ger en möjlighet att möta dig själv och att umgås med Bikash och de andra deltagarna. Den vackra naturen runt Lyckebo inspirerar till promenader och tillsammans lagar vi god vegetarisk mat.
Alla är välkomna, barn, vuxna, gamla, unga…
Se information i inbjudan Julträff 2017

Mor och bebis

Tisdag 10/10 kl. 9.15 startar kursen för nyblivna mammor och bebis. Tillsammans gör vi yogaövningar som stärker och sträcker ut kroppen, samt sjunger för bebis. Det är en stund att komma till ro och avslappning för dig och ditt barn i en lugn och skön miljö där inget annat pockar på uppmärksamhet. Du kan vara med från att bebis är 2 månader gammal. Ett tillfälle att också knyta kontakt med andra nyblivna mammor. Välkommen!

Gravid yoga

Kursen för blivande mammor har varit mycket omtyckt. Flera deltagare väljer att fortsätta ända fram till förlossning. Du får möjlighet till en stunds stillhet och ro bara för dig och ditt barn. Vi gör övningar som stärker kroppen i graviditeten och inför förlossningen. Du får lära dig att slappna av och andas medvetet, något som har kommit flera tidigare deltagare till stor nytta under förlossningen och efter. Du får också lära känna andra blivande mödrar i en liten grupp. Ny grupp startar måndag 2 oktober 17.00-18.30. Se kurserna för info.

Yoga-mindfulness fest

 

Lördagen den 16 september hade vi en lyckad yoga-mindfulness fest på Storåkersbackens koloniområde. Solens strålar tittade äntligen fram efter ett par veckor med regn. Vi satt i trädgården och njöt av gitarrspel, sång och barnens lek. I klubbstugan var det flera som passade på att prova yoga-mindfulness övningar. En lyckad eftermiddag som inspirerar att göra samma sak nästa år igen!

Yoga-mindfulness träff i Hjo med Bikash Acharya

Årets yoga-mindfulness träff i Hjo med Bikash Acharya blev lyckad även denna gång! I en vacker, lantlig miljö träffas yogaintresserade människor för att ta del av Bikash undervisning, öva yoga, sjunga, laga och äta god vegetarisk mat, umgås, promenera, leka, spela fotboll och volleyboll, bada och annat roligt. Alla åldrar samlas, barn från ett års ålder, tonåringar och vuxna. Nästa år gör vi om det – välkommen då du också!